Brad Pitt a Madách Filmklub első vetítésén

Szerző • 2015-07-22 • Hírek, Könnyű, Programok Brad Pitt a Madách Filmklub első vetítésén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1137

A Bókay-kert szabadtéri színpadán július 25-én A folyó szeli ketté című amerikai filmdrámával indul a Madách Filmklub évada, főszerepben Brad Pitt.

A vetítés szombaton 20.30-kor kezdődik, az ingyenes mozi első filmje a századfordulón játszódik, Montana vadregényes tájain, ahol két ifjú fivér bontogatta szárnyait. Az idősebbik, a komoly és művelt Norman minden vágya, hogy író legyen, míg öccse, a forrófejű Paul inkább gyengéinek, a csinos lányoknak és a szerencsejátéknak hódol. Összeköti azonban őket az apjuktól, a vasszigorú lelkésztől tanult szinte misztikus szenvedély: a műlegyes horgászás az érintetlen és vad Big Blackfoot folyón, amely voltaképpen saját reményeik és félelmeik tükörképe…

A legjobb operatőr kategóriában a film elnyerte az Oscar-díjat 1993-ban.

Rendező: Robert Redford

Főbb Szerepekben: Norman Maclean – Craig Sheffer, Paul Maclean – Brad Pitt, Mr. Maclean – Tom Skerritt, Mrs. Maclean – Brenda Blethyn, Jessie Burns – Emily Lloyd.

Augusztus 1-én a Csokoládé, 6-án a Bor, mámor, Provence, 15-én a Kapitány és katona: a világ túlsó oldalán című filmeket láthatják az érdeklődők.

(Címlapkép: http://filmtrailer.hu)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva