A magyarok többsége elégedett a budapesti repülőtérrel

Szerző • 2020-10-22 • Hírek, Közlekedés A magyarok többsége elégedett a budapesti repülőtérrel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva100

Megbízható, modern, jól szervezett, folyamatosan fejlődő – így vélekedik a magyarok többsége a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, a GfK Hungária független piackutató ügynökség által végzett felmérések tanúsága szerint. A válaszadók háromnegyede szerint a magyar légikikötő tiszta és biztonságos, ahol könnyű eligazodni, de a személyzetet is hasonló arányban tartják a magyarok professzionálisnak és barátságosnak. Ezzel szemben a repülőtér közúti és vasúti, belvárosból történő megközelítése és a parkolás egyértelműen a fejlesztendő területek közé tartozik – olvastuk a bud.hu oldalon.

A Budapest Airport felkérésére a GfK március folyamán reprezentatív, szeptemberben pedig annak mélyebb megértése érdekében fókuszcsoportos kutatás keretében mérte fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélését. A reprezentatív felmérés keretében 1000 fős mintán (16-69 éves magyarok, beleértve a budapesti repülőtér utasait) vizsgálták a repülőtérrel kapcsolatos álláspontokat, míg a fókuszcsoportos kutatás keretében a környező lakosok és a különböző korosztályú, különböző céllal utazók körében tették fel a repülőteret érintő legfontosabb kérdéseket.

További részletek ide kattintva!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva