Budapest Dialog – Fejlesszük közösen a kerületet, a várost!

Szerző • 2016-02-24 • Fejlesztések, Hírek Budapest Dialog – Fejlesszük közösen a kerületet, a várost! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1729

Szeretné, ha a közeli parkban több pad lenne, vagy az utcából hiányzik néhány árnyékot adó fa? Esetleg kutyafuttatónak vagy egy ping-pong asztalnak örülne a környéken? Netán az ön háza előtt levő virágágyás szépítésében vállalna szerepet vagy közösségi kert megalapítását kezdeményezné? A Budapest Dialog közösségi városfejlesztő portálon keresztül most eljuttathatja ötleteit vagy akár segítségét is felajánlhatja az önkormányzatnak.

Legyen Ön is Budapest Dialog felhasználó, hiszen mindenkinek van egy jó ötlete!

Nem kell mást tennie, mint ellátogatni a Budapest Dialog portálra. A térképes alapú rendszeren gyors regisztráció után pár kattintással akár a helyszínen sétálva feltöltheti javaslatát mobil eszközről is. A javaslatához csatolhat helyszíni fotót, rövid leírást, illetve térképen bejelölheti a javasolt eszköz vagy ötlet helyszínét.

dialog_bent

Egy-egy ötlet megvalósításában való részvételre a portálon keresztül a környékbeli lakosság akár össze is szerveződhet. A környékbeli ötleteket ön is értékelheti, hozzászólhat mások felvetéséhez.

Várjuk javaslataikat, ötleteiket, hogy saját környezetünket együtt tegyük jobbá és szebbé!

Nézze meg a Budapest Dialog városi lakosság és a helyi közösségek ötletein alapuló városfejlesztési portál bemutatkozó videóját is:

Kövessen minket az Instagramon is – nézze meg legérdekesebb híreinket és fotóinkat! Sőt, ha Önnek is vannak kerületi fotói, küldje el nekünk, hogy megoszthassuk követőinkkel. A fotókat az instagram18.kerulet@gmail.com címre várjuk. (Az Instagramunkról itt írtunk bővebben.)
Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva