Budapest megnyerheti a legjobb európai úti cél díjat – SZAVAZZUNK!

Szerző • 2018-01-29 • Hírek, Közélet Budapest megnyerheti a legjobb európai úti cél díjat – SZAVAZZUNK! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva789

Budapestet idén jelölte a European Best Destinations szervezet a legjobb európai úti célok közé! Szavazzuk be a magyar fővárost a verseny élére! kattintson február 8-ig és terjessze a szavazás hírét a Budapest-kedvelők körében! Mutatjuk a cikkben mit kell tennie!

Tavaly Porto szerezte meg az első helyet a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 9 éve mutat utat a világutazóknak. A szervezet – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb desztinációs és turisztikai hivatalaival, és már több, mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában.

Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni.

Tehát nincs más hátra, kattintsunk, hogy idén Budapest kerülhessen a lista élére! Juttassuk el az alábbi linket minél több Budapest-kedvelőnek!
Ide kattintva szavazhat: https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2018/

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, mint a magyar főváros turisztikai szervezete, partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azért dolgozik, hogy Budapest egyedülálló szépségét és pezsgő kulturális életét minél többen megismerjék, és természetesen, hogy minél többen el is látogassanak hozzánk. A kitartó munkának jól látható az eredménye: évről évre nő a fővárosba látogatók száma, ami pedig még nagyobb öröm, a vendégek egyre hosszabb időt töltenek nálunk – ami valljuk be, nem meglepő senki számára, aki tekintett már le az éjszakai Budapestre a Halászbástya egy félreeső zugából.

Az pedig, hogy még többen láthassák, milyen páratlan élményeket kínál Budapest, most csak rajtunk múlik! Február 8-ig bárki szavazhat, és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.

Forrás: budapestinfo.hu

Fotó: Illés András

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva