Budapesten koncertezik a különleges hangú poplegenda

Szerző • 2016-02-27 • Hírek, Könnyű, Programok Budapesten koncertezik a különleges hangú poplegenda bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva757

Összetéveszthetetlen hangjával és a Not That Kind című albumával Anastacia 2000-ben elkápráztatta a világot. Az énekes június 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet a magyar, illetve az esemény miatt hazánkba utazó közönségnek. Anastacia hét év után tér vissza hozzánk a tavaly megjelent, eddigi nagylemezeinek legnagyobb sikereit válogató Ultimate Collectionnel.

A fantasztikus hangú énekes a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé. Az igazi rajongók immár harmadszor hallhatják a 47 éves előadót élőben Magyarországon.
Anastacia több mint harmincmillió hanghordozót adott már el, hat nagy- és huszonkilenc kislemeze jelent meg, és más világsztárokkal is fellépett már közösen, köztük a néhai Michael Jacksonnal, illetve Pavarottival is duettezett.

A poplegendává vált énekesnő fényes pályafutását tavaly novemberben egy vadonatúj válogatáslemezzel, az Ultimate Collection-nel ünnepelte. Az albumon helyet kaptak az eddig megjelent nagylemezek legnagyobb sikerei (I’m Outta Love, Left Outside Alone, Paid My Dues), illetve két új dal is. Az Ultimate Collection turné áprilisban indul útjára Olaszországból, közel 40 állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

Ezen a koncerten egy közel 50 fős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép a nagyközönség elé.

Anastacia mindig örömmel jön Magyarországra, erre a koncertre is nagy izgalommal készül, és reméli, hogy a Magyar Virtuózokkal együtt ismét felejthetetlen élményt tud nyújtani a rajongóknak. “Számomra mindig ihletet ad, ha ilyen szép helyen járok, mint Budapest, ezért mindig boldogan jövök” – üzeni a rajongóinak.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva