Budapesten koncertezik a Queen gitárosa

Szerző • 2015-11-03 • Hírek, Könnyű, Programok Budapesten koncertezik a Queen gitárosa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1191

A Queen rockzenekart aligha kell bemutatnunk bárkinek is. Az együttest nem csak Freddie Mercury zsenialitása emelte az egekbe, de az együttes összes többi tagja is nagy szerepet vállalta a sikerben. Brian May, a csapat gitárosa még napjainkban is zenél, sőt mi több: 2016-ban Budapesten is fellép, a New York-I Broadway egyik legnagyobb sztárjával, Kerry Ellis-szel.

A két világsztár összesen 11 koncertet ad Kelet-Európában, One Voice fedőnévvel. A Danubius Music szervezésében Magyarországot is érintik a turné során, ráadásul kétszer is. Két előadást adnak a Budapest Kongresszusi Központban, 2016. március 11-én és 12-én.
Brian May, aki most fejezte be a ”Queen + Adam Lambert” turnéját Dél-Amerikában, örömmel tér vissza Kelet-Európába jövőre, hiszen harminc évvel ezelőtt a Queen együttessel a Népstadionban koncerteztek:

”Megtiszteltetés számomra, hogy újra Kelet-Európában léphetek fel, ahol 1986 óta nagyon sokszor koncertezhettem, így ez egyfajta harmincéves évforduló is lesz nekem.” – mondta.
May elmondása szerint a turnéjuknak azért adták a One Voice nevet, mert a programsorozatnak az az üzenete, hogy ”soha ne feledjük, hogy van hangunk, amellyel sok mindent megváltoztathatunk!”

Brian May és a híres énekesnő, Kerry Ellis a We Will Rock You – The Musical szereplőválogatása kapcsán találkozott egymással először. Turnéztak már közösen többször is, az egyik legemlékezetesebb fellépésük a Born Free Tour-ban volt, amikor gyertyafény mellett akusztikus koncerteket adtak, hogy így hívják fel a figyelmet a Born Free Foundation-re, amelyet a veszélyeztetett állatfajok megmentésére miatt alapítottak.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva