Budapesten koncertezik nyáron Bob Marley fia

Szerző • 2016-01-28 • Hírek, Könnyű Budapesten koncertezik nyáron Bob Marley fia bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva921

Minden idők legismertebb reggae zenésze három fiúgyermeket nemzett, valamennyien apjuk nyomdokaiba léptek. Van köztük Grammy-díjas zenész is, a 36 évesen elhunyt Bob legfiatalabb leszármazottja, Damian “Jr. Gong” Marley, aki augusztus 30-án érkezik Magyarországra, hogy koncertet adjon a Budapest Parkban a hazai közönségnek.

A 37 éves Junior Gong-nak eddig összesen három albuma jelent meg, és ő a leghíresebb Marley gyermekei közül. Dolgozott már együtt a Cypress Hill-lel, Bruno Mars-szal, Skrillex-szel, Rusko-val, és Sean Paul-lal is.

Első szólólemezét (Mr. Marley) 1996-ban hallgathatta meg a világ, a művész sikeresen keverte benne a hiphopot a dancehall és a reggae műfajával. Második albumával 158 hétig szerepelt a Billboard Top Reggae Album listáján, és megnyerte vele első Grammy-díját is. Harmadik albumán található egyik dalát, a Welcome To Jamrockot a Rolling Stone beválasztotta az évtized legjobb 100 dala közé.

Jegyeket szerdától lehet venni a budapesti koncertre. Az árak 5999 (early bird) és 8999 (a helyszínen) forint között alakulnak.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva