Budapesten pihent meg a visszafordított Ryanair-gép

Szerző • 2016-01-09 • Hírek, Közbiztonság Budapesten pihent meg a visszafordított Ryanair-gép bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1547

A Budapest Airport péntek este, az interneten közzétett információja szerint egy Boeing 737-es 17 óra 41 perckor leszállt Ferihegyen. A légitársaság az MTI-nek elárulta, egy lehetséges kisebb műszaki problémát jelző figyelmeztetőfény kigyulladása miatt kellett a gépnek visszafordulnia.

Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata – tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t. A járat utasai azóta megérkeztek a Liszt Ferenc-repülőtérre.
Keszy-Harmath Zoltán – aki maga is pilóta – elmondta, hogy a Boeing 737-es a menetrend szerint 11.45-kor elindult London-Stanstedről, majd a francia partoknál visszafordult. Az utasok a londoni Stansted repülőtéren vártak új gépre.

Aki szeretne naprakész információkról értesülni a Budapest Airportról, az töltse le a társaság mobilos alkalmazását. A BUD tavaly rangos kitüntetésben részesült, erről bővebben itt ovlashatnak.

Forrás: MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva