Budapesten vannak a világ legolcsóbb szállodái

Szerző • 2015-11-30 • Hírek, Könnyű Budapesten vannak a világ legolcsóbb szállodái bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva822

A legtöbbet fotózott városok összeállítása után Budapest ismét felkerült egy turisztikai toplistára, de most az első helyet szerezte meg – ezúttal az alacsony szállodaárak után kutatott egy ausztrál lap, és arra a következtetésre jutott, hogy a Hotel Palota a legolcsóbb szálloda a világon. Fővárosunk az indiai szállodákat is beelőzte.

” Hotel Price: $A15” – írják az ausztrál news.com-nál a Hotel Palota árlistájának átnézése után, ami a cikkben látható legalacsonyabb ár egy szállodában eltölthető estéért. Olyan szállások közül válogattak, amelyek a kayak.com portálon háromcsillagos minősítést kaptak, és nem feltétlenül a legjobban felszereltek, vagy nem központi az elhelyezkedésük.

A listán a budapesti szálloda mellett Mumbai, Thesszaloniki, La Paz, Marrakes, Quito és Antalya szerepel. A budapesti hotelek közül példaként a Hotel Palotát emelték ki, ahol a kiszemelt időpontban, január elején mindössze 15 ausztrál dollárért találtak szobát. A magyar főváros programjai közül szállodai pihenők mellett a Széchenyi Fürdőt és a dunai hajókázást ajánlják az ausztrál olvasóknak.

foto:szallas.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva