Budapestet is érinti a Microsoft roadshow-ja

Szerző • 2015-11-04 • Hírek, Programok Budapestet is érinti a Microsoft roadshow-ja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva768

Országos roadshow keretében mutatja be a Microsoft, hogy milyen informatikai rendszerekkel lehet igazán sikeres egy vállalat, hiszen szerintük a számítástechnikai tudás az egyik legjobb befektetés napjainkban. November 19-én Budapestet is érintik, ahol hatékony programot mutatnak be, amivel az informatikushiányt próbálják enyhíteni.

A Microsoftnak hála a hónapban több ezer szakember kap lehetőséget arra, hogy frissen megszerzett tudásukkal hatékonyan járuljanak hozzá vállalatuk üzleti sikeréhez – amivel persze saját maguk is részesei lesznek egy jól működő cégnek. Az óriásvállalat kezdeményezése, a Microsoft TechDays Budapest mellett Debrecenbe, Győrbe, Pécsre és Szegedre is ellátogat. Az események során komoly szakemberektől tanulható meg például az is, hogyan érdemes felépíteni egy modern vállalat informatikai rendszerét.

Az Informatikai Vállalkozások Szövetségének adatai szerint a hazai informatikai munkaerőpiacon 11 ezernél is több be nem töltött állás van, ami 1-1,5 százalékkal csökkenti jelenleg a magyar gazdaság teljesítőképességét.

A kis- és közepes vállalatok dolgozóinak harmada szerint ha a cégük befektetne új informatikai megoldásokba, jelentősen javulna az ügyfélkiszolgálás – állapította meg az Ipsos Mori 2015-ös felmérése. A kutatás szerint a magyar cégek szinte mindegyikének konkrét javulást hozna az üzletben az általa használt technológiák frissítése.

A képzéseken az előadásokat profi szakemberek tartják, Gál Tamás az adatközpontok specialistája a Microsoft Magyarországnál, Zombory Zoltán a Zomputer Kft. ügyvezetője, és az Office 365 szakértője, Király István pedig a Kingsol Kft. ügyvezetője és a felhő alapú szolgáltatások specialistája, mindketten a Microsoft Most Valuable Professional (MVP) programjának tagjai.

A roadshow november 10-én Pécsre, november 19-én Budapestre, november 25-én Szegedre, majd február 9-én Debrecenbe és február 17-én Győrbe érkezik.

Forrás: médiainfo.hu
Fotó: http://vincentwlo.fr/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva