Bunyó a 18. kerületben – őket keresi a rendőrség

Szerző • 2015-02-04 • Hírek, Könnyű, Közbiztonság Bunyó a 18. kerületben – őket keresi a rendőrség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1973

A 18. kerületi rendőreink verekedőket keresnek, akik egy autómosóban bántalmaztak egy embert. Egy nő ellen már folyik az eljárás, két társát még keresik, róluk videofelvétel is készült. Aki ismeri a képeken látható személyeket jelentkezzen a cikkben megadott elérhetőségeken!

Egy nő és két férfi tért be egy kerületi autómosóba, ahol a rendőrségi információk szerint megvertek egy embert. A nő ellen már folyik az eljárás garázdaság megalapozott gyanúja miatt, a két férfit még keresik. Az autómosó kamerája által rögzített képeiket alább láthatják.

A rendőrség közleménye:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 01180/3690/2014. bűnügyi számon eljárást folytat garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Katalin budapesti lakos ellen.

Két társát még keresik.

korozes01_bent

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított, valamint két eddig ismeretlen társa 2014. december 9-én 10 óra körüli időben érkezett egy, a Budapest XVIII., Margó Tivadar utcában található autómosóhoz. A két férfi a mosó épületébe bement, majd ott bántalmazta a sértettet.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakról kamerafelvétel áll rendelkezésre.

korozes02_bent

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-292-92-12/140-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva