Cartoon Heroes – Dunaújvárosi főiskola férfi bajnoki mérkőzés

Szerző • 2014-10-11 • Hírek, Programok, Sport Cartoon Heroes – Dunaújvárosi főiskola férfi bajnoki mérkőzés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva935

A Miskolc ellen olyan jól sikerült a mérkőzés, de nem csak a csapatot illeti dicséret, asajtóvisszhang szerint ugyanis a lőrinci közönség olyan jó hangulatot teremtett, hogy csak ajánlják, minél többen jöjjenek el a csarnokunkba… 🙂
A mérkőzés időpontja: október 12. /vasárnap/, 14.30

Helyszín: Lőrinci Sportcsarnok (1181 Budapest, Thököly út 5.)

Egy kedves beszámoló az előző meccsről, amely nem csak kiváló csapatunkhat, hanem csodás szurkolótáborát is méltatja:

Mégsem olyan acélos a miskolci kar?

Az első osztályban újonc Miskolc a harmadik nagy gólkülönbségű vereségét szenvedte el a hétvégén,  ebben a fordulóban a Mesehősök birodalmából nem tudták elhozni a 2 pontot. A mérkőzés időben elkezdődött, azonban rejtélyes módon közel két és fél óra múlva lehetett csak hallani a végső sípszót. Viszonylag sok néző volt a mérkőzésen, a hazai szurkolók jó hangulatot teremtettek.  Aki nem volt még Lőrincen, annak azt javasoljuk látogasson ki egy következő hazai CH meccsre, nem fogja csalódás érni!

 

 

Az első harmadban kóstolgatta egymást a két gárda, kisebb nagyobb sikerekkel.  Nem sokkal a kezdő sípszó után a Mesehősök emberelőnyhöz jutottak, ezt Zsoldos használta ki és váltotta gólra, majd pár perccel később már meg is duplázta is előnyüket. A játékrészben nem dőlt el semmi, olyannyira nem, hogy a vendégek Szabó – Klemencz párosa riadót fújt a többieknek, hogy ideje lenne ébredni és a 16.percre már 2-2 volt az állás.

Amilyen izgalmakat hordozott magával az első 20 perc, olyan megdöbbenéssel figyelhették a nézők a történéseket a pályán a következő etapban.  A vendégek elcsomagolták a lelkesedésüket és a higgadtságukat, ez persze az eredményen és az eseményeken is meglátszódik.  A jegyzőkönyvet nézve sima 5-0-s hazai harmadra gondolhatnánk, azonban voltak  itt kedvtelen szoborként álló játékosok, tanakodó bírók, a pályáról magyarázó edző és a végére egy ütő is megadta magát ( már Ő sem bírta a feszültséget).  Pár képünk tükrözi a hangulatot, érdemes belekukkantani!

Az utolsó játékrészben folytatódott a Mesehősök gólzápora, 2-3 percenként biztos beakadt egy labda a vendégek hálójába. Ami az előbb kimaradt, az itt megtörtént: láthattunk egy okosan értékesített Liebe büntetőt is. A végére még egy szépítő gólra futotta az Acélvárosiaktól. A 13-3-as végeredmény után sajnos a vendégeket egy fotóra sem sikerült elkapni, volt olyan, aki már az elköszönést sem várta meg.

Így magabiztosan a CH nyert, a miskolciaknak pedig sürgősen rendet kell rakni a fejekben, mert eddig nem brillíroztak a szezonban.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

http://hunfloorball.hu/index.php?pg=floorball_match_data&match_id=85&id=1&year=1415

A mérkőzésről készült képek:

https://plus.google.com/u/0/photos/103117011307332280951/albums/6064245148329907009

 

További sok sikert kívánunk mindkét csapatnak, reméljük a visszavágó szorosabb, izgalmasabb mérkőzés lesz!

 

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva