Családbarát Múzeum elismerő címet kapott a Tomory Lajos Múzeum

Szerző • 2020-09-30 • Család, Hírek Családbarát Múzeum elismerő címet kapott a Tomory Lajos Múzeum bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva519

A 18. Országos Múzeumpedagógiai Évnyitón, a Magyar Nemzeti Galériában, illetve online közvetítés keretében, 2020. szeptember 28-án adták át első ízben a Családbarát Múzeum oklevelet 8 intézménynek. Büszkén jelentjük be, hogy ezek között van a Tomory Lajos Múzeum is! – tudtuk meg a Tomory múzeum Facebook-oldaláról.

“Miért fontos nekünk ez a cím? Mert a kezdetek óta valljuk, hogy a Múzeum minden korosztálynak szóló otthonos, Jó hely, ahol minőségi időt tölthet el kicsi és nagy egyaránt. Reméljük, ezt látogatóink is hamarosan megtapasztalhatják, hogyha végre befejeződnek két családbarát kiállítóhelyünkön, a Herrich-Kiss villában és a Havanna Kiállítóhelyen a felújítási munkálatok, és véget ér a járvány” – írták.

Megköszönték a pályázati anyag összeállításában végzett munkáját Mayer Adélnak és Szilárd Gabriellának, a Civil Zöldítőknek és Burka Erikának, a Múzeum munkatársainak, diákmunkásainknak és önkénteseinknek, partnereinknek és fenntartónknak, hogy szívvel-lélekkel dolgoztak azért, hogy Családbarát Múzeummá válhasson a Tomory.

További díjazott intézmények:

Ludwig Múzeum, Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Gödöllői Királyi Kastély, Deák17 Galéria, Százhalombattai Matrica Múzeum; Magyar Természettudományi Múzeum, Reptár-Szolnoki Repülőmúzeum.

A fotó szeptemberi családi programon készült a kerti kavicsozóban.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva