VIGYÁZAT! Csalókra figyelmeztetett a Főtáv

Szerző • 2021-01-28 • Hírek, Közbiztonság VIGYÁZAT! Csalókra figyelmeztetett a Főtáv bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva117

A Főtáv Nonprofit Zrt. ügyfélszolgálatára lakossági bejelentés érkezett arról, hogy illetéktelenek magukat a szolgáltató munkatársának kiadva próbáltak csalással bejutni lakásokba. A Főtáv közleményében felhívta a figyelmet, hogy szakembereik mindig a társaság emblémájával jól látható módon ellátott munkaruhát viselnek, és arcképes igazolvánnyal rendelkeznek. Hangsúlyozták, hogy a társaságnak nincs olyan szolgáltatása, amiért a helyszínen készpénzben kellene fizetni, nyílászárók cseréje pedig nem tartozik a tevékenységi körébe.

A Főtáv azt kérte, hogy ha valaki a társaságra hivatkozva kínál szolgáltatást, azt a fentieket figyelembe véve vizsgálják meg, mert az ilyen esetek semmilyen módon sem köthetők társasághoz.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. honlapján szerdán megjelent közleményben is csalókra figyelmeztetek.

Azt írták, hogy a csalók az MVM Next (korábbi nevén NKM Energia Zrt.) nevében, a gáz- vagy villanyszámlára hivatkozva, félrevezető e-maileket küldenek, és így próbálnak személyes adatokhoz jutni az internethasználóktól.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva