Csatorna házi rákötések – válassza a Városgazdát!

Szerző • 2016-03-28 • Csatornázás, Hírek Csatorna házi rákötések – válassza a Városgazdát! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3113

Kerületünk egyik sikertörténeteként könyvelhetjük el, hogy a tavalyi évben lezárult a Fővárosi Önkormányzat csatornázási programja, melynek keretében 240 km csatorna megépítésére került sor, elsősorban uniós forrásból. Ebből a kerületünkben 90 km csatorna épült meg 13 milliárd forint költséggel, ezzel mintegy 8000 család otthona válhat csatornázottá. A csatornázási program eredményeként a csatorna házi bekötési szolgáltatásaink keretében idén január végéig színvonalas teljesítéssel összesen 654 db tervezési és 286 db kivitelezési megrendelést intéztünk – írja beszámolójában a Városgazda.

Megvalósulhatott egy régi álom, hogy immár teljes kerületünk szennyvízcsatornával ellátott. Önkormányzatunk is kivette részét a feladat végrehajtásában, hiszen egyrészt átvállalta a lakosság által fizetendő fejlesztési hozzájárulást, majd a beruházás utáni helyreállítások során 600 millió forint értékű útfelújításhoz nyújtott támogatást, melyhez a munka felügyeletét társaságunk látta el. Emellett cégünk létrehozott a lakosság részére egy kedvező konstrukciót a házi bekötések kivitelezésére, amely jól vizsgázott és sikeres vállalkozási tevékenységünkké vált.

A projekt részleteiről Vargáné Gedei Anikót, az ügyfélszolgálat vezetője beszélt:

„Tervezési munkát 2014-ben 448 db-ot, 2015-ben idén januárig 206 db-ot készítettünk el megrendelőink részére. Az összesen 654 db tervből 611 db-nál a szolgáltatási hozzájárulást már meg is kaptuk és 43-nál van még folyamatban a Csatornázási Műveknél elindított aprólékos munkát igénylő ügymenet.

A kivitelezési megrendelésünk 2014-ben 180 db, 2015-ben az év első hónapjáig összesen 106 db volt.

Társaságunk munkája nyomán idáig 231 db csatorna házi rákötés készült el.

A sikeres projektben összesen közel 700 elégedett ügyfelünk számára nyújtottunk szolgáltatást. A Városgazda több osztályának összefogása kellett a munka szervezett működtetése érdekében. Az ügyfélszolgálat munkatársai együttműködtek a tervezőkkel, akik a tervdokumentációt készítették, a kivitelezést végző mélyépítő szakemberekkel, akik a színvonalas építési munka mellett az árajánlatok készítésénél is nagy segítséget nyújtottak és nem utolsó sorban a Jogi osztállyal, amely a háttéranyagokat, szerződéseket készítette elő. Ezzel az összefogással és a Csatornázási Művekkel kialakított jó kapcsolat révén sikerült elérnünk, hogy az ügyeket maradéktalanul, a megrendelők megelégedettségével sikerült elvégeznünk.”

A házi csatornabekötésekre szolgáltatási tevékenységünket folytatjuk tovább! Érdemes minket választani, mert önkormányzati hátterű vállalkozásként könnyen elérhetőek vagyunk, teljes körű garanciát vállalunk szolgáltatásainkért, jogilag rendben lévő szerződéseket kötünk, hivatalos árajánlatokat adunk, megbízhatóak vagyunk, a megrendelőink egy helyen intézhetik a szolgáltatásainkat, a szükséges dokumentumok beszerzését, a szükséges egyeztetéseket, bejárásokat személyesen intézzük és nem utolsó sorban az elvégzett munkáról számlát adók közötti összehasonlításban az áraink is kedvezőek – írja cikkében a varosgazda18.hu.

Szolgáltatási áraink:

Az engedélyes tervek elkészítése, teljes körű ügyintézéssel: 22.000,- Ft + ÁFA, az árajánlat készítés díjmentes, a kivitelezési szolgáltatás alapára anyagköltséggel együtt 7.200,- Ft / folyóméter + Áfa.

Felhívjuk egyúttal az érintettek szíves figyelmét, hogy – az uniós támogatásból is megvalósult projektben a vállalt kötelezettségek alapján, összhangban az érvényes Önkormányzati rendelettel- a csatorna házi rákötések kiépítésének határideje a 2016-os év vége. Az ingatlantulajdonosok eddig az időpontig részesülhetnek talajterhelési díjmentességben, ezt követően ez díjkötelessé válik!

Forrás: varosgazda18.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva