Csatorna rekonstrukció miatt lezárják a vasúti átjárót

Szerző • 2016-03-05 • Csatornázás, Hírek, Közlekedés Csatorna rekonstrukció miatt lezárják a vasúti átjárót bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2393

Folyamatban van a XIX. ker. Derkovits Gyula utcában a Csokonai utca – vasúti átjáró közötti szakaszon a csatorna rekonstrukciója. Március 12-től 20-ig (kihasználva a március 15-i 4 napos hétvégét, illetve az azt követő rövid munkahét remélhetőleg lecsökkent forgalmát) kerül sor a vasúti átjáró közvetlen környezetében szükséges munkavégzésre, amely miatt a Derkovits Gy. u. már a vasúti átjáró XVIII. kerületi oldalán lezárásra kerül – írja közleményében a BKK.

A csatornázás során az eddigiekben a vasúti átjárón áthaladva a XIX. kerületi lakóutcákon keresztül is el lehetett kerülni a munkaterületet, amely most az átjáró lezárása miatt ellehetetlenül és emiatt várhatóan az Üllői úton fog a mainál nagyobb torlódás kialakulni.

A csatornázás során kialakított ideiglenes forgalmi rend szerint a Derkovits u. elkerülésére a kezdetektől fogva az Üllői út ill. a Gyömrői út a kijelölt terelőút, amelyről útirányjelző táblák is tájékoztatják a közlekedőket.

A forgalmi anomália minimalizálása érdekében Társaságunk kifejezetten a tárgyi 2016.03.12-2016.03.20. közötti kivitelezést kérte a vállalkozótól, mivel így a 9 napos kivitelezési időből csupán három esik munkanapra, amikor várhatóan sokan amúgy is szabadságukat töltik.

A munkálatok miatt a kerületet érintő nehézségekért előre is szíves megértését kérjük – olvasható a közleményben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva