Cserbenhagyásos baleset – a rendőrség szemtanúkat keres

Szerző • 2019-02-01 • Hírek, Közbiztonság Cserbenhagyásos baleset – a rendőrség szemtanúkat keres bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1027

Még tavaly december 17-én 6 óra környékén történt az eset. Egy fekete Fiat Punto-ba egy autós úgy belement hátulról, hogy az autó csúnyán összetört, sofőrje pedig elájult. A tettes megállás nélkül továbbhajtott a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton.

A rendőrség honlapján található információk szerint a Fiat vezetője épp a Köki Terminál irányába tartott a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton, amikor hirtelen vészfékeznie kellett egy “forgalmi szituáció” miatt.

A mögötte haladó autós vagy túl közel volt, vagy csak nem figyelt eléggé, és a képek alapján teljes erőből nekiütközött. Ahelyett, hogy a tettes megállt volna a baleset után, egyszerűen csak továbbhajtott, pedig a Punto sofőrje az ütközetben elveszítette az eszméletét.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, de most a lakók segítségét kérik:

“A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a közlekedési balesetnek részese vagy szemtanúja volt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ” – olvastuk a bejegyzésben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva