Dicséret a 18. kerületi rendőröknek

Szerző • 2015-01-07 • Hírek, Közbiztonság Dicséret a 18. kerületi rendőröknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2387

A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság munkáját levélben köszönte meg egy fővárosi lakos, melyet a BRFK a közösségi oldalán tett közzé és amit cikkünkben is olvashatnak. Megnyugtató, hogy kerületünkben ilyen alázattal, odafigyeléssel és minden igényt kielégítően végzik hivatásukat rendőreink. Legyünk büszkék rájuk!

A 18. kerületben élő lakos köszönő levelét alább olvashatják:

„Tisztelt Kékesi András r. ezredes, rendőrségi főtanácsos Úr!
XVIII. kerületi Rendőrkapitányság Vezető Úr!

Ezúton szeretném megosztani Önnel, hogy a 2014. december 30-án tett feljelentésem kapcsán két olyan kiváló beosztottjával találkozhattam, akik emberségből, szakmai tudásból, a hozzájuk forduló, segítségüket kérő emberekhez való pozitív hozzáállásból – fiatal életkoruk ellenére is – bőven példaként állíthatóak bárki elé.

A két munkatárs név szerint: Szűcs Laura Eszter és Torzsás Csaba. Mindkét kolléga olyan magas szintű segítőkészséggel, profi szaktudással végezte az ügyemben a feladatát, hogy az számomra lenyűgöző, egyben megnyugtató is volt. A kollégák azon túlmenően, hogy a konkrét ügy kapcsán szakszerűen, határozottan, ugyanakkor végtelenül empatikusan, tisztelettudóan jártak el, számos hasznos a biztonságot, az önvédelmet fokozó tanáccsal láttak el, amelyek a későbbi károsulttá válást előzhetik meg.
rendőrök
Tisztelt Rendőrkapitány Úr! Nem tudom milyen lehetőségei vannak arra, hogy a kiemelkedő munkát, emberséges hozzáállást tanúsító munkatársait valamilyen elismerésben részesítse, de ha bármilyen eszköz ehhez a rendelkezésére áll, kérem, ezt a két kollégát emelje be ezen körbe, megérdemlik, és rászolgáltak az elismerésre.

Megnyugtató, hogy a XVIII. kerület Rendőrkapitányság személyi állományában ilyen jól képzett, rátermett, emberséges fiatal rendőrök vannak.
A 2015-ös évre kívánok Önnek és Munkatársainak békés, új esztendőt, bűncselekményektől mentes napokat!

Tisztelettel,
M. M.”

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva