Díjat nyert a Nemes utcai gyermekorvosi rendelő

Szerző • 2018-12-13 • Hírek, Közélet Díjat nyert a Nemes utcai gyermekorvosi rendelő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva387

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Építészeti-műszaki Tervtanácsa immáron negyedik alkalommal díjazta az elmúlt évben benyújtott tervek közül a legjobbakat. Az összesen 32 beadott terv közül a legjobbnak idén a Nemes u. 22. szám alatti ingatlanon tervezett új gyermekorvosi rendelő építészeti elképzelései, illetve tervezőinek, Kiss Szabolcsnak és Bencze Zoltánnak a munkája bizonyult – olvastuk a jó hírt Ughy Attila Facebook-oldalán.

Jankovics Vera főépítész szerint a tervezési feladat Pestszentimre városközpontjában rendkívül összetett volt, és a terv egyszerre adott példaszerű választ mind a felmerülő téri igényekre, mind a kisvárosias és a családiházas környezethez való érzékeny alkalmazkodásra. Örömmel tájékoztatom a kerületet, hogy a mai képviselő testületi ülésen egy díjnyertes terv megvalósításához szükséges döntést hozunk meg – írta posztjában a polgármester.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva