PÁLYÁZAT: Díszterem, mint közösségi színtér

Szerző • 2014-10-16 • Hírek, Pályázat PÁLYÁZAT: Díszterem, mint közösségi színtér bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1075

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: Díszterem közösségi színtér 2015.évben történő használatával kapcsolatban.

Clipboard17Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- .és. Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Díszterem 2015. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat lehetőséget kíván biztosítani intézmények” társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára kulturális rendezvények (könyvbemutatók, kisebb szakmai konferenciák. Ismeretterjesztő zenei előadások, kisebb zenei versenyek, gálák, irodalmi estek, kamaraműsorok, felolvasóestek, irodalmi és más művészeti találkozók, DVD installációk bemutatói, filmvetítés projektorral) megtartására. A Díszterem igénybevételének célja, a település művészeti-, szellemi értékeinek, hagyományainak bemutatása, valamint az egyetemes művészeti és szellemi értékek közvetítése.

A rendezvényeket a kezdeményezőknek kell létrehoznia, az Önkormányzat a helyszínt térítésmentesen biztosítja a pályázó részére, minden egyéb, a megvalósítással összefüggő feladat ellátása és felmerülő költség megfizetése a pályázó kötelezettsége, együttműködési megállapodás alapján. A pályázatokat az erre a célra rendszeresített nyomtatványok felhasználásával 1 példányban kell benyújtani, és annak tartalmaznia kell a pályázó adatai mellett, a rendezvény célját és témáját, és annak tervezett időpontját.A pályázók lehetséges köre: intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek, magánszemélyek.

letöltés Adatlap

PÁLYÁZAT: VÁROSHÁZA GALÉRIA

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva