Döntsék el a kerületiek, hogy melyik játszótér legyen felújítva

Szerző • 2018-08-14 • Fejlesztések, Hírek Döntsék el a kerületiek, hogy melyik játszótér legyen felújítva bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1086

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata idén is szeretne felújítani több kerületi játszóteret. Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere az idei elképzelésekről elmondta, hogy a kerület vezetői nem maguk kívánják eldönteni, hogy melyik játszótér az, amelyik a leginkább felújításra szorul. Az érintett felek, a használók, a szülők javaslatait várják augusztus 31-ig, mutatjuk a cikkben, hogyan tehet javaslatot.

Az önkormányzat elképzelései között szerepel az is, hogy a kerületben található 56 játszóteret szeretné elnevezni, mert az azonosításuk jelenleg elég körülményes. Ennek érdekében ugyancsak a lakók ötleteit, névadási javaslatait várják.

A felújítandó játszóterekre vonatkozó javaslatokat augusztus 31-éig várjuk az ügyfélszolgálatunk e-mai címére (ugyfelszolgálat@varosgazda18.hu), a játszóterekkel kapcsolatos kérdőív pedig letölthető INNEN!

De kitölthető a varosgazda18 oldaláról is, ide kattintva!

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva