Droghálózatot számoltak fel a zsaruk

Szerző • 2015-09-22 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból Droghálózatot számoltak fel a zsaruk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1303

Összesen több mint 10 kilogramm kábítószert és közel 3300 darab különböző formájú és tartalmú tablettát foglaltak le a fővárosi rendőrök Budapesten. Az esetről videó is készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai és a Terror Elhárítási Központ (TEK) műveleti egységek szeptember 16-án megjelentek egy budapesti üzlethelyiség előtt, miután megtudták, hogy bűnözők nagy mennyiségű kábítószert tárolhatnak a helyszínen.

Működött a rendőri szimat: a tisztek elfogták K. Tamás Gábort és S. Áront, de itt még nem ért véget a történet. A nyomozók ezek után házkutatást tartottak a boltban, illetve a két férfi ismert lakcímén. Rutinszerűen átvizsgálták az autójukat, aztán a nyomok egy ürömi ingatlanhoz vezettek.

Ott elfogták az ott lakó L. Ádámot; ő a gyanú szerint a korábban letartóztatott K. Tamás Gábortól vásárolta a nála talált kábítószert.

A nyomozók a többlépcsős akció után összesen több mint 10 kilogramm kábítószert; közel 3300 darab tablettát; kábítószergyanús zacskókat; digitális mérlegeket és a szer adagolásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, jelenleg előzetes letartóztatásban vannak. K. Tamás Gábor (33 éves) és S. Áron (26 éves) ellen kábítószer-kereskedelem, L. Ádám (26 éves) ellen kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva