Dupla annyi induló a teljesítménytúrán

Szerző • 2014-05-31 • Család, Egyéb, Hírek, Programok, SportHozzászólások (0)2596

Már második alkalommal vehettek részt a Pestszentlőrinci kör teljesítménytúrán vállalkozó kedvű bringások, sőt az idei, május 25-i rendezvényen már a talpalni vágyókra is gondoltak. Képgaléria és élménybeszámoló

Hagyománnyá válik a kerületi teljesítménytúra

Ezúttal azonban már nem csak a két keréken érkezőkre gondoltak: minden mozogni vágyó lakos megtalálhatta a magának való távot is. Akik gyalogszerrel érkeztek 12 kilométernyi sétaúton vehettek részt, a kerékpárosok pedig egy rövidebb 11, egy közepes 48 és a leghosszabb, 78 kilométeres  túra között választhattak.

IMG_9941

A jelek szerint ez igencsak bevált, hiszen a sportosabb tekerők mellett a nagycsaládosok, a család idős kutyájával érkezők, nagymamák és unokák csapatai is örömmel vettek részt a kerület megmozdulásán.

IMG_9857

 

Biciklisek és gyalogszerrel túrázó családok egyaránt élvezték a 25-i, kerületi programot.

IMG_9872

A rövidebb szakaszt elsősorban a gyerekek és idősek, addig a hosszabb távokat a rutinosabb sportkedvelők teljesítették.

IMG_9904

– Ugyanúgy elindult a 4 éves, mint a 70 éves, sőt, volt, aki háromszor is teljesítette a gyalogtúrát, és olyan is, aki a gyaloglást követően még mindhárom kerékpáros távot letekerte. Ez is bizonyítja, hogy a program egy baráti szintidővel, egy szokványos edzettséggel bárki számára teljesíthető volt – mesélte Kőszegi János főszervező.

IMG_9961


– A XVIII.  eleve egy sportszerető kerület, aktív lakosokkal és jól működő egyesületekkel, ahol a kertvárosi övezet is kedvez a gyaloglás és kerékpározás szerelmeseinek – tette hozzá. – Ezért született meg ennek a túrának az ötlete, amelyen – a szervezők nagy örömére idén dupla annyian indultak, mint tavaly.

IMG_9839

 

Kicsik és nagyok… 🙂

IMG_9839_3

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva