Edzőmeccsek zsinórban – szerdán már bajnoki

Szerző • 2015-02-10 • Hírek, Sport Edzőmeccsek zsinórban – szerdán már bajnoki bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva862

A január eleje óta tartó alapozó időszak során több edzőmeccset is játszott a PLER-Budapest kézilabdacsapata, amely február 11-én kezdi az idei bajnoki szezont.

A január eleje óta tartó alapozó időszak során több edzőmeccset is játszott a PLER-Budapest kézilabdacsapata. Ezek azt szolgálták, hogy helytálljon a gárda a lapzártánk után sorra kerülő Balmazújváros elleni találkozón, majd a rájátszásban is. Hutvágner István vezetőedző elégedett volt a látottakkal, némi fenntartással a játékvezetést illetően.

Az egri Dobó-kupán előbb a romániai Arad volt az ellenfelünk, amelyet jó, az időszaknak megfelelő játékkal vertünk meg. Nyolcgólos volt a különbség, 30-22. Ezt követően a Tata ellen sem forgott veszélyben a győzelmünk. Igaz, ellenük már „csak” hat góllal nyertünk, 27-21 lett a végeredmény. Mi vívtuk a döntőt a házigazda Egerrel, s egyetlen góllal maradtunk alul. 25-24-re kaptunk ki, amivel nem is lenne semmi baj, ha a játékvezetés nem hagyott volna kívánnivalót maga után. Csupán azért teszem szóvá ezt, mert felkészülési tornáról volt szó, ami tét nélküli, tehát „mindegy volt”, hogy ki végez az első, ki a második helyen. Úgy gondolom, az egrieknek sem volt szükségük a hátszélre. Mindegy, a lényeg az, hogy a csapatom második lett.

Legutóbb január legvégén a Szentendre volt az ellenfél. Velük „szélcsendes” meccset játszottunk a Lőrinci Sportcsarnokban, így kaptunk ki egyetlen góllal, 32-31-re. Több korábbi PLER-játékos is játszott ellenünk a Duna-parti kisváros csapatában – mondta a szakember.

A PLER a Balmazújváros elleni február 11-i hazai találkozóval kezdi meg az idei szereplést 19 órai kezdettel a lőrinci csarnokban.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva