Edzőtáborban készültek az Akadémia ifjú focistái

Szerző • 2020-08-25 • Hírek, Sport Edzőtáborban készültek az Akadémia ifjú focistái bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva211

A Városgazda Utánpótlás Akadémia labdarúgói edzőtáborban voltak augusztusban. Naponta három edzésen (reggel egy futóedzés és két labdarúgó foglalkozás) vettek részt a srácok, és több felkészülési mérkőzésre is sor került. Kikapcsolódásként lábtenisz, minigolf és a hét közepén délutáni strandolás is szerepelt a programban. A 12 évesek voltak a legfiatalabbak és a 17 évesek a legidősebbek. Öt fős szakmai stáb gondoskodott róla, hogy tartalmasan töltsék el az egész hetet.

Az akademi18.hu beszámolója szerint az edzők elmondták, hogy sikerül végrehajtani azt, amit a tábor előtt elterveztek, szakmailag rendkívül hasznos volt ez a hét, hiszen mind technikailag, mind taktikailag látható a fejlődés a fiúkon.

„Remekül sikerült az edzőtábor. Sokan voltunk, éppen ezért a fegyelmet emelném ki leginkább. Nálam zéró tolerancia van ezt már ismerik a gyerekek és egy kivétellel mindenki jelesre vizsgázott. Nem akadt problémánk a takarodóval és a hajnali keléssel sem. Az edzéseket és az edzőmérkőzéseket is maximális odaadással végezte mindegyik csapat. Köszönöm a kollégáknak a remek munkát. Szerintem készen állunk a bajnokságra!” – mondta Hernády András.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva