Égett egy munkásszálló a 3. emeleten

Szerző • 2015-12-14 • Hírek, Közbiztonság Égett egy munkásszálló a 3. emeleten bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva932

Leégett egy háromemeletes munkásszálló tetőszerkezete Budapest XI. kerületében, a Budafoki úton, a Hauszmann Alajos utca közelében – közölte a katasztrófavédelem hétfőn. Emberek szerencsére nem sérültek meg a tűzben, ez a tűzoltók gyors segítségének köszönhető nagy részben.

Miután biztonságba helyezték az embereket, a lángokat is sikerült eloltaniuk – sajnos a levegőbe nagyon sok füst került, ezt már nem tudták megakadályozni.

A tetőszerkezet hatvan négyzetméteren égett. A tűzoltók tovább folytatják az épület átvizsgálását, a tűz végleges eloltását, illetve átszellőztetik az épületet.
Az érintett lépcsőházakból összesen 123 embert kísértek a szabadba, számukra melegedőbuszokat rendelt a helyszínre a katasztrófavédelem.

A hír kapcsán szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét, hogy az ünnepek közeledtével, a karácsony környékén általában megsokszorozódnak a lakásban keletkező tüzek, ezért ilyenkor mindig figyeljünk arra, hogy ne hagyjuk égve a gyertyákat elalváskor, illetve akkor, amikor elhagyjuk a lakást.

Fotó: looptt.com

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva