Egy iraki nő saját fiaként akarta más gyerekét Németországba csempészni

Szerző • 2019-06-16 • Hírek, Közbiztonság Egy iraki nő saját fiaként akarta más gyerekét Németországba csempészni bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva504

Az Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai elfogták Ferihegyen azt az iraki nőt, aki saját gyermeke útlevelével akarta ismerőse fiát Németországba csempészni, írta a police.hu.

A közlemény szerint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren június 15-én a 15 óra 35 perckor érkező athéni járatról belépésre jelentkezett egy 52 éves iraki állampolgárságú nő és egy 11 éves fiú. Az okmányokat vizsgáló rendőr megállapította, hogy a gyermek részére kiállított útlevélben szereplő arckép nem azonos az utazó gyermekével. Kiderült, hogy a nő a saját gyermekének útlevelével akarta ismerőse fiát Németországba csempészni.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai az iraki nőt elfogták és vele szemben embercsempészés bűntett, valamint közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A gyanúsítottat őrizetbe vették és gondoskodtak a kiskorú megfelelő elhelyezéséről.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva