Egy nap alatt elkapták a késelőt – VIDEÓ

Szerző • 2015-12-31 • Hírek, Közbiztonság, Videók, Videók a nagyvilágból Egy nap alatt elkapták a késelőt – VIDEÓ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1130

December 30-án este a XIV. kerületi rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt a férfit, aki egy nappal korábban a késével megszúrt egy villamosra váró férfit – írja a Police.hu. A Blikk szerint a megszúrt férfi civil ruhás rendőr volt.

V. Krisztián 32 éves budapesti lakost életveszélyt okozó testi sértés miatt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Az eddigi adatok szerint a hidegben csak egy szál pólót viselő V. Krisztián december 29-én 19:50-kor a X. kerületi, Szent László téri villamosmegállóban előzetes szóváltás nélkül egy késsel megszúrt egy ott várakozó férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A nyomozók a késelőt december 30-án 19 óra 55 perckor a Budapest XIV. kerületében, a Stefánia úton sikeresen elfogták.

A Blikk információi szerint a megszúrt férfi egy civil ruhás rendőr volt, a késelő pedig valószínűleg drog hatása alatt állt, emiatt történhetett, hogy egy szál pólóban kezdett ámokfutásba.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva