Egy órán belül két baleset is történt este a kerületben

Szerző • 2017-07-19 • Hírek, Közbiztonság Egy órán belül két baleset is történt este a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva418

A katasztrófavédelem két balesetről is beszámolt július 18-án este 9 és 10 óra után nem sokkal. Először a Szarvas csárda téri piacon volt tűz, aztán valaki parkoló autónak hajtott az autójával, és megsérült. 

Mint azt a katasztrófavédelemnél írták, árusításra használt fapavilonok kaptak lángra kedd este a Szarvas csárda téri piac területén. A helyszínre a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, kiérkezésükre a pavilonok mintegy kétszáz négyzetméternyi területen égtek. A lángokat három vízsugárral eloltották, itt senki sem sérült meg. 

Nem úgy, mint az egy órával későbbi balesetben, az Üllői út és a Baross utca kereszteződésében, ahol egy parkoló autónak ütközött egy autó. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A mentők a helyszínen ellátták a sérültet.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva