Egy úton – jótékonysági és közösségi nap Pestszentimrén

Szerző • 2018-09-19 • Hírek, Programok Egy úton – jótékonysági és közösségi nap Pestszentimrén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva919

A kerületi egyházak és az önkormányzat szervezésében jótékonysági, közösségi napot tartanak a Pestszentimrei Sportkastélyban és az intézmény melletti területen szeptember 22-én 10-től 21 óráig. Az egész nap jótékonysági célja a kerületben élő hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek támogatása. Az eseményen láthatunk bábszínházat, Varró Dani és Molnár György verses-zenés műsorát, Pál Feri atya előadását. Az estet Caramel koncertje zárja majd, melyre támogatói adományjegyet kell igényelni a Margaréta Virágüzletben (Nemes utca 25.).

Program:

– 11 órától a benti nagyszínpadon az Aranyszamár utazó bábaszínház Wass Albert Az erdő könyve c. darabját adja elő.

– 14 órától Varró Dániel és Molnár György verses-zenész műsora várja a gyerekeket.

– 16 órakor ünnepi istentisztelet lesz, melynek fő témája az álmok, a hit és az életváltozás, amelyről ismert személyek is vallanak majd. Előtte Jakab Cintia műsorvezető-riporter (MTVA) segítségével képet kapunk a kerületi gyülekezetek életéről, specialitásáról.

– 18 órakor Pál Feri atya a vágyakról, a célokról és a küzdelmekről beszél majd Elégedetten az élettel c. előadásában.

– 20 órától Caramel jótékonysági koncerttel záródik a nap, amelyre kizárólag a Margaréta Virágüzletben (1188 Budapest, Nemes utca 25.) lehet adományjegyet igényelni, amelyre a javasolt minimális adomány 1.000 Ft.

A Sportkastély melletti területen számtalan program várja a családokat, mint például gyermekfoglalkoztatók, a Habán hagyományőrző társaság, a hét sátorból álló „Szabadítsuk ki Jézust” program, a Magyar Keresztény Motorosok Közössége (természetesen a motorjaikkal), a könyves stand (a Kálvin, a Luther és a HARMAT kiadó könyveivel), a börtönmisszió bemutatkozása, nyereményes kvíz verseny, stb.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva