Együtt gyászol a kerület – az elhunyt rendőrökre emlékeztek

Szerző • 2015-02-09 • Hírek, Közélet Együtt gyászol a kerület – az elhunyt rendőrökre emlékeztek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva4853

A bajtársakkal együtt az önkormányzat vezetői és kerületiek egész tömege emlékezett a szombat hajnalban halálos balesetet szenvedett két rendőr tiszthelyettesre.

A XVIII. kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó Demecs Gergely (1979) rendőrtörzsőrmester és Windt Bálint (1993) rendőrőrmester február 7-én, a hajnali órákban szolgálatteljesítés közben, közúti közlekedési baleset következtében életét vesztette.

rendorgyasz02_bent

A rendőrkapitányság parkolójában 18 órakor megszólaltak a rendőrautók szirénái, és az épületnél a két tragikus körülmények között elhunyt rendőr emléke előtt gyertyagyújtással egybekötött néma megemlékezéssel tisztelegtek a családtagok, a kollégák, a barátok, mentősök, tűzoltók, polgárőrök, önkormányzati képviselők és kerületi lakosok. Ott volt Ughy Attila polgármester és Kucsák László országgyűlési képviselő is.

rendorgyasz03_bent

Ughy Attila a közösségi oldalán is részvétét nyilvánította a két fiatal rendőr hozzátartozóinak, barátainak. Így fogalmazott: „Mélyen osztozom a fájdalomban, és őszinte részvétem fejezem ki a családtagoknak, a hozzátartozóknak, a barátoknak, ismerősöknek, a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság minden munkatársának.”

bp18.hu, Fülep Erzsébet

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva