Elájult, egy 18. kerületi autószervizben mentették meg az életét

Szerző • 2019-01-31 • Hírek, Közélet Elájult, egy 18. kerületi autószervizben mentették meg az életét bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2506

A mentősöknek rögtönözniük kellett, miután egy férfi összeesett az egyik XVIII. kerületi autószerviz előtt. A műhelyből helyi ambulanciát csináltak, és megmentették a beteg életét.

“Bajtársaink ugyan rövid idő alatt a helyszínre értek, megállni csak körülbelül 150 méterre tudtak. Onnan felszerelésükkel a hátukon, gyalog siettek a bajbajutott segítségére” – írta a mentőszolgálat a Facebook-oldalán. Miután a férfit megvizsgálták, kiderült, hogy életmentő beavatkozásra van szükség, amit a nyílt utcán nem tudtak volna végrehajtani a szakemberek.

A mentősök jelesre vizsgáztak helyzetfelismerésből és kreativitásból is, hiszen a közelben észrevettek egy autószerelő műhelyt, ahol menedéket kértek az ellátás idejére.

“A műhely vezetője ugyan eléggé meglepődött a beteggel hordágyon érkező mentőegység láttán, ám azonnal beengedte őket sőt, az ellátásban is segédkezett! A mentők így fűtött, fedett helyen látták el betegüket, akit végül stabil állapotban szállíthattak kórházba!” – olvasható a bejegyzésben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva