Elérhető a Budapest Airport  alkalmazása

Szerző • 2015-10-31 • Hírek, Közélet Elérhető a Budapest Airport  alkalmazása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva894

Az App Store-ból és a Google Play-ről is ingyenesen megszerezhető a Budapest Airport új mobil alkalmazása, ami hasznos és praktikus információkkal szolgál az utasoknak. A BUD Airport nevű applikációval kényelmesebbé és hasznosabbá tehető a repülőtéren eltöltött idő, legyen szó akár indulásról, vagy érkezésről.

A három fő mobiltelefonos operációs rendszer (Windows, Android, iOS) közül kettőn már ki is lehet próbálni a Budapest Airport repülőtéri alkalmazását, amivel az utasok hozzájuthatnak a járatokkal kapcsolatos legfrissebb információkhoz, tájékozódhatnak a parkolási lehetőségekről, vásárlási és egyéb reptéri szolgáltatásokról; valamint termináltérkép és folyamatosan frissített hírek állnak a rendelkezésükre.

„Büszkék vagyunk arra, hogy piacra vihettük ezt a mobil alkalmazást, amely a legfrissebb és legfontosabb információkat szolgáltatja az utasok számára.” – nyilatkozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

A repülőtéren fontosnak tartják a valós idejű információk átadását, amit a 2014-ben megalakult Digitális Szolgáltatások névre hallgató csapatnak köszönhetünk.

Kam Jandu hozzátette: „Akár járatinformációt, parkolási ajánlatokat, vagy különböző akciós ajánlatokat keresünk, az applikáció mindenre választ ad. Így az utas kezében szinte végtelen információmennyiség áll rendelkezésre a repülőtéren egy okostelefon segítségével. A Budapest Airport termináljain elérhető ingyenes WiFi szolgáltatással az ingyenes mobil alkalmazással még szorosabbra fűztük a digitális kapcsolatot az utasainkkal.”

Az applikáció eddig szinte csak pozitív értékeléseket kapott, és már ezernél is többen elkezdték használni.

Forrás: airportal.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva