Nyári életmód tábor – pályázz és nevelj!

Szerző • 2015-03-20 • Egészség, Hírek Nyári életmód tábor – pályázz és nevelj! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1186

Itt a lehetőség óvodáknak, iskoláknak, egészségügyi szolgáltatóknak és civil szervezeteknek, hogy megmutassák: nekik kiemelten fontos a gyermekek egészséges életmódra nevelése. A 18. kerületi önkormányzat életmód tábor szerezésére várja a pályázatokat.

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata pályázatot hirdet ”Nyári életmód tábor” szervezésére.

A pályázat célja, hogy a kerületben élő, illetve tanuló 5-14 éves korú gyermekek egészségmegőrző, egészségfejlesztő és betegségmegelőző tevékenységének – a test és a szellem fejlődéséhez szükséges táplálkozás-, tisztálkodás-, mozgáskultúra életmód mintáinak bemutatása, átadása- személyre szóló fejlesztése, különös tekintettel a túlsúlyos, az anyagcsere-, légúti-asztmás vagy egyéb más betegségben szenvedő gyermekekre.

A pályázaton részt vehetnek: Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre területén működő óvodák, általános iskolák, iskola-egészségügyi ellátásban részt vevő egészségügyi szolgáltatók; a XVIII. kerületben tevékenykedő és a 2011. évi CLXXV. törvény hatálya alá tartozó civil szervezetek.

A részletes pályázati felhívás, a pályázati űrlapok letölthetők az önkormányzat honlapjáról: www.bp18.hu „Nyári életmód tábor” cím alatt.

Információt kérhető a 296-1357-es telefonszámon, vagy a derpaula@bp18.hu e-mail címen.

A pályázatok benyújtási határideje: 2015. április 10. (péntek) 12 óra.

Az elbírálás határideje: 2015. június 1.

A pályázat eredményéről, az elnyert támogatási összegről az érintettek írásos értesítést kapnak.

(Címlapkép: irvingtondispatch.com)

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva