Elfogták a margitszigeti futókörön erőszakoskodó férfit

Szerző • 2015-12-09 • Hírek, Közbiztonság Elfogták a margitszigeti futókörön erőszakoskodó férfit bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva876

Előállították a rendőrök azt a férfit, aki novemberben bántalmazott egy nőt a margitszigeti futópályán – írta meg a jó hírt a Police.hu.

A nemrég felújított futópályán még idén novemberben bántalmaztak egy sportoló nőt az esti órákban, de a tettes elmenekült a helyszínről, így büntetés nélkül megúszta az agresszív kalandot. Azóta számos intézkedés indult meg a futókör biztonságának javítása érdekében: már megkezdték a kamerarendszer és segélyhívó oszlopok kiépítését, és kutyás rendőrök is vigyáznak a futókra

Kedden a járőrök egy 29 éves férfit igazoltattak, és elő is állítottak az angyalföldi rendőrkapitányságra. A XIII. kerületi rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki F. Balázst, majd őrizetbe vették, és előzetes letartóztatását indítványozták.

Nem ez az első eset a Margitszigeten, hogy férfiak nőket zaklatnak. Legutóbb egy 52 éves férfit fogtak el, aki nemi szervével riogatta a nőket. Erre a nem csak hazánkban létező, komoly mentális problémára hívták fel a figyelmet nemrég az emberek a budapesti nőkkel szembeni erőszak elleni felvonuláson.

Fotó: Soós Lajos / MTI

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva