Elismerés a kerületi rendőröknek

Szerző • 2014-12-23 • Hírek, Közbiztonság Elismerés a kerületi rendőröknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3548

A karácsonyt megelőzően jutalmat vehettek át a XVIII. kerületi rendőrök december 22-én a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon.

A karácsonyt megelőzően jutalmat vehettek át a XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kiválóan dolgozó munkatársai. A Közalapítvány a XVIII. kerület Közbiztonságáért kuratóriuma – ezúttal a szeptember óta eltelt időszakot figyelembe véve ítélte oda a jutalmakat.

Lévai István Zoltán alpolgármester, a kuratórium alelnöke a díjak átadásával egyidejűleg kívánt kellemes ünnepeket a jelenlévőknek. A pénzjutalommal járó elismerésekhez Kékesi András rendőrezredes, a kerületi kapitányság vezetője is személyesen gratulált beosztottjainak.

Clipboard44

Kiemelkedő munkájáért jutalomban részesült Vecsei Zsolt főtörzszászlós, Szkircsák Mihály Ferenc, Huszár Barnabás, Miglécz Patrik, Szibler Balázs, Ouldamar Patrik, Szigeti Zsolt főtörzsőrmesterek, Mezősi Gabriella százados.

bp18.hu, Fülep Erzsébet

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva