Elítélték a Ferihegyen részegen randalírozó angolt (VIDEÓ)

Szerző • 2018-01-18 • Hírek, Videók, Videók a nagyvilágból Elítélték a Ferihegyen részegen randalírozó angolt (VIDEÓ) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva3350

Az eset még január elején történt. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy részeg külföldi nekitámadt a rendőröknek. A kamera videóra vette az incidenst, ami mostanában került fel az internetre. A brit állampolgárt gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönre ítélték és egy évre kitiltották Magyarországról.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség szerint január 5-én a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság egyik beosztottjától egy látogató segítséget kért, mondván, hogy az egyik üzlet előtt ott van egy részeg turista, és agresszíven viselkedik. A civil ruhában lévő rendőr alezredes odament a brit állampolgárságú férfihez, aki kérdés nélkül fejen ütötte. A rendőr a földre került, kezdetét vette a földharc, de időközben a kollégái megérkeztek, és megbilincselték a támadót, aki még mellen ütötte az egyik hivatalos személyt.

Előállításakor az iszákos brit megpróbálta elgáncsolni az egyik rendőrt:

A Budapesti Nyomozó Ügyészség a fentiek alapján a férfit két rendbeli, hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állította.

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeként a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság a vád szerint mondta ki bűnösnek a férfit, ezért őt 1 év börtönbüntetésre ítélte. A szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 3 év próbaidőre felfüggesztette, továbbá Magyarország területéről 1 évre kiutasította.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség a fentiek alapján a férfit két rendbeli hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban eredményesen bíróság elé állította.

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítási eljárás eredményeként a Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság vád szerint mondta ki bűnösnek a terheltet, és ezért őt 1 év börtönbüntetésre ítélte. A szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 3 év próbaidőre felfüggesztette, továbbá Magyarország területéről 1 évre kiutasította.

Az ítélet jogerős.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva