Élőben követhető a Széll Kálmán tér átalakulása

Szerző • 2015-10-29 • Fejlesztések, Hírek Élőben követhető a Széll Kálmán tér átalakulása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2683

Zseniális kezdeményezést indított el az Index. A lap munkatársai egy jó felbontású térfigyelő kamerát helyeztek ki a Széll Kálmán egy bizonyos pontjára, ami élőben közvetíti az ott történő eseményeket, éjjel-nappal.

A korábbi Moszkva tér felújítása már csaknem egy éve, pontosan 2015 eleje óta tart. Ha nem lesz csúszás, Buda legforgalmasabb tere várhatóan 2016 tavaszára újul meg. A forgalmas tér közlekedési rendje szinte napról napra változik, ráadásul a munkálatok során már eddig is rengeteg II. világháborús gránátot találtak, amiért többször is megbénult mind az autós, mind pedig a gyalogos közlekedés.

Az Index ötlete azért is zseniális, mert a teret érintő változásokról ezek után mindenki bármikor tájékozódhat, és nem kell megvárni többé a közlekedési híreket sem. Éppen ezért érdemes akár a könyvjelzőink közé is elmenteni a kamerás élő közvetítést.

Fotó: http://parkonet.com/

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva