Előrelépés a Béke tér felújításának ügyében

Szerző • 2019-05-29 • Fejlesztések, Hírek Előrelépés a Béke tér felújításának ügyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1365

A Fővárosi Közgyűlés döntött arról, hogy felkéri a BKK Zrt-t, hogy vizsgálja meg a közbeszerzés feltételrendszerét és az ütemezés lehetőségeit és írjon ki új közbeszerzést a Béke tér rendezése ügyében. Ughy Attila javaslatát Tarlós István elfogadta, és kötelezettséget vállalt a megnövekedett költségvetési források biztosítására – olvastuk Ughy Attila bejegyzésében a Facebook-on.

A polgármester posztja:

“Jelentős előrelépés!
A „Budapest XVIII. kerület Béke tér komplex rendezése (II. ütem)” projekt ezidáig három sikertelen közbeszerzési eljárás miatt, eredményes ajánlattevő hiányában nem tudott elindulni. Most azonban jelentősen sikerült előre lépni ebben az ügyben! A Fővárosi Közgyűlés döntött, és felkéri a BKK Zrt-t, hogy vizsgálja meg a közbeszerzés feltételrendszerét és az ütemezés lehetőségeit, illetve írjon ki újabb közbeszerzést, hogy eredményesen zárulhasson a soron következő eljárás. Továbbá a javaslatomra Tarlós István főpolgármester kötelezettséget vállalt arra is, hogy a megnövekedett költségvetési forrásokat biztosítani fogja a költségvetésből.”

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva