Előszilveszter a Sportkastélynál

Szerző • 2014-12-23 • Család, Hírek, Programok Előszilveszter a Sportkastélynál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2951

Negyedik alkalommal lesz előszilveszteri utcabál Pestszentimrén. A Sportkastély melletti parkolóban december 30-án 19 órától vár ingyenes óévbúcsúztató bulira mindenkit az Együtt Pestszentimréért Egyesület.

– Lassan hagyománnyá válik, hogy szilveszter előtt egy nappal közösen, zenével, tánccal, jó hangulatban zárjuk le az évet – mondta Újvári Miklósné a programot szervező egyesület elnöke. – Annak idején azért választottuk december 30-át, hogy azok is el tudjanak jönni, akik szilveszterkor máshova hivatalosak, házibuliban vagy egy szórakozóhelyen szeretnének mulatni.
A Sportkastély parkolójában a forgalomtól elzárt helyen leszünk, és ez ideális az időseknek, családosoknak is. A korábbi rendezvények is azt mutatják, hogy rengeteg gyerek jön el a szüleivel, és színes álarcban, vagy csillámló műhajjal a fejükön fújják a papírtrombitát.

Clipboard46

A mulatságon a Chameleon zenekar húzza a talpalávalót. Az együttes az EPE rendezvényeinek állandó hangulatfelelőse, a reperotárjuk a rockzenétől a tánczenéig mindenféle stílust felölel.

– A közönség összetételétől függően egy estén belül is rugalmasan változtatnak műsorukon, így mindig a megfelelő talpalávaló szól a színpadról – tette hozzá Újvári Miklósné.

A rendezvényre a belépés díjtalan.

bp18.hu, P.A.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva