Előszilveszteri utcabál Pestszentimrén

Szerző • 2018-12-27 • Hírek, Közélet Előszilveszteri utcabál Pestszentimrén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2593

A két ünnep közötti programsorozatból nem maradhat ki az Együtt Pestszentimréért Egyesület (EPE) előszilveszteri utcabálja. A civil szervezet az eseményt idén is december 30-án 19–23 óra között tartja a Sportkastély előtti téren.

Aki táncol, biztosan jól érzi magát, aki pedig nem, az oda fog fagyni az aszfalthoz – mondja tréfásan Ujvári Miklósné, az EPE elnöke a hagyományos előszilveszteri utcabálról beszélve. Való igaz, az elmúlt években a téli hideg egyre később érkezett, de a bál idején már mindig csípős volt az este. Ez azonban soha nem zavarta a mulatozókat.
Aki évről évre velünk tart, tudja, hogy két ilyen alkalmat szervezünk: augusztus 20. előtt és szilveszter előtt. Mindkettőnek az a célja, hogy a régi utcabálok hangulatát megidézve lehetőséget adjon a pestszentimreieknek a közös ünneplésre, a bulizásra.

A recept egyszerű: egy kitűnő partizenekar, a Chameleon játszik, többségében retrodalokat, a közönség pedig jól érzi magát. Akinek a mozgástól kiszárad a torka, egy kis forró teával, forralt borral melegítheti föl magát, hogy aztán újra táncba menjen.

Eddig minden évben jó hangulat kerekedett a Sportkastély előtti téren, reméljük, hogy ez idén is így lesz. Elsősorban az imreiek ünnepe ez, de mindenkit szeretettel várunk, aki szívesen búcsúztatná velünk az óévet – tette hozzá Ujvári Miklósné.

bp18.hu, K.Gy.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva