Először együtt: Községi napok Körösfőn

Szerző • 2018-08-30 • Hírek, Közélet Először együtt: Községi napok Körösfőn bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva372

Kalotaszegi testvérvárosunk lesz a központja ez első körösfői Községi napok rendezvénysorozatának augusztus 31-én és szeptember 1-jén.

A hétvégén Községi napokat szervez a körösfői önkormányzat, a községhez tartozó Nyárszó és Sárvásár falvak részvételével. Minden településnek biztosított az önkormányzat egy meghatározott összeget a költségvetésből az idei falunapok megszervezésére, de mivel ez kevéske lett volna külön-külön színvonalas kulturális műsorok finanszírozásához, ezért a községhez tartozó három magyar lakta település vezetői úgy döntöttek, hogy közösen rendeznek meg egy kétnapos községi ünnepséget. A két faluból kisbuszokkal szállítják majd az érdeklődőket Körösfőre, de mindenkit szeretettel várnak akik együtt szeretnének ünnepelni a helybeliekkel. Az ugyancsak a községhez tartozó román lakosú Kalotanádas már a tavasszal megrendezte külön az ő falunapját.

bp18.hu, Péntek László

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva