Eltűnnek a földutak a kerületben – képek előtte és utána

Szerző • 2019-08-15 • Hírek, Közélet Eltűnnek a földutak a kerületben – képek előtte és utána bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva742

Nemcsak kényelmesebbé, biztonságosabbá és kulturáltabbá válnak a leaszfaltozott részek, hanem az utcaképeket is nagyon pozitívan befolyásolják.A Varosgazda18 oldal készített egy összeállítást bemutatva azokat a földutakat, amelyek aszfaltborítást kaptak. Előtte és utána fotók!

Pestszentlőrinc-Pestszentimre az egyik nagy nyertese a budapesti belterületi földutak aszfaltozását megcélzó programnak, és a kerületben kezdődhettek el a leghamarabb a kivitelezések. 2019-ben huszonkét kerületi utcában fejeződnek be a munkálatok, a Városgazda18 Zrt. a projekt bonyolítójaként veszi ki a részét a feladatokból.

Az aszfaltozások jelenleg is javában zajlanak, a programnak köszönhetően pedig négy útszakasz már elkészült. Az, hogy az adott részeken megszűnik a por, sár, latyak, huppanók és egyéb kellemetlenségek, csak a pozitív változások egyik része. A már elkészült utcák sokkal szebbek és kulturáltabbak lettek, nyugodtan mondhatjuk, hogy zongorázni lehet a különbséget. Hamarosan a XVIII. kerület több pontján is hasonló változások szemtanúi lehetünk majd.

Előtte és utána:

Erdősáv utca:

Lajta utca:

Párkány utca:

Kappel Emília utca:

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva