Eltűnt 45 éves nőt keres a kerületi rendőrség

Szerző • 2019-06-20 • Hírek, Közélet Eltűnt 45 éves nőt keres a kerületi rendőrség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva399

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága nem találja sehol az ismeretlen helyen tartózkodó, 45 éves Gyantárné Szegedi Tímea Erzsébetet, ezért a lakossághoz fordultak segítségért.

A nő 2019. június 15-én tűnt el, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt személy körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid vörösesbarna hajú, kék szemű és szemüveges. Amikor eltűnt, fekete, mintás, ujjatlan felsőt, kék farmernadrágot és rózsaszín cipő volt rajta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Gyantárné Szegedi Tímea Erzsébetet felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyiké

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva