Eltűnt egy 11 éves lány

Szerző • 2019-08-09 • Hírek, Könnyű Eltűnt egy 11 éves lány bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva790

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága körözi az ismeretlen helyen tartózkodó 11 éves Nagy Dorottyát. A 11 éves gyerek körülbelül 158 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, és hosszú barna hajú.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 11 éves lány 2019. augusztus 8-án délelőtt elment otthonról. A bejelentést a gyermek édesanyja tette, mert amikor a munkahelyéről felhívta, a lány nem vette fel a telefont, és amikor hazaért, már nem találta otthon gyermekét. A lányt a rendőrök jelenleg is keresik, aki egy térfigyelő kamera felvétele szerint egy farmer rövidnadrágban, fehér pólóban, fekete felsőben és világos papucsban ment el otthonról.

Nagy Dorottyánál egy kisebb, valamint egy nagyobb méretű piros bőrönd van. Elképzelhető, hogy Dorottya egy 15 év körüli fiú társaságában van.

A 11 éves gyerek körülbelül 158 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, és hosszú barna hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Nagy Dorottya felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Forrás: police.hu

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva