Eltűnt egy lány! Segítsünk a kerületi rendőröknek!

Szerző • 2015-10-16 • Hírek, Közélet Eltűnt egy lány! Segítsünk a kerületi rendőröknek! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva965

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága eltűnés miatt keresi a képen látható Valent Vivient – olvasható a police.hu-n.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves lány 2015. október 12-én reggel fővárosi otthonából elindult a VIII. kerületben lévő iskolába, azonban oda nem érkezett meg. Azóta tartózkodási helye ismeretlen. Felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 165 centiméter magas, közepes testalkatú, barna, vállnál hosszabb hajú, szeme kékeszöld. Eltűnésekor sötétkék farmer nadrágot, szürke pulóvert, fekete combig érő téli kabátot és fehér magas szárú cipőt viselt.

eltunt_bent

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Valent Vivient felismeri és tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-1-292-9200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva