Eltűnt ez a 15 éves lány a kerületben

Szerző • 2019-04-24 • Hírek, Közélet Eltűnt ez a 15 éves lány a kerületben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva1426

A pestszentlőrinci rendőrök a lakosság segítségét kérik Fafula Mirella felkutatásában. A fiatal lány 2019. április 21-én XVIII. kerületi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Fafula Mirella körülbelül 170 centiméter magas, szőkés-barna hajú, kék szemű lány. Eltűnésekor rózsaszín kapucnis dzsekit, fekete térdig érő szoknyát és rózsaszín-kék-lila sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Fafula Mirellát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget:a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva