Elütött egy embert a vonat a Nemes utcai vasútátjárónál

Szerző • 2017-01-16 • Hírek, Közélet Elütött egy embert a vonat a Nemes utcai vasútátjárónál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva2537

Január 16-án, hétfő reggel súlyosan megsérült egy ember a Nemes utcai vasútátjárónál, miután elütötte őt egy személyvonat.

hétfő reggel egy Budapestre tartó személyvonat Pestszentimre állomás közelében gázolt el egy embert egy vasúti átjáróban. A baleset idején a fény- és félsorompó üzemszerűen működött – írta az MTI.

A helyszínelés idejére a vágányt lezárták, a vonatok csak Gyál és Lajosmizse viszonylatában közlekedtek. Budapest-Lajosmizse szakaszon utazóknak 50-60 perccel hosszabb menetidővel kellett számolniuk.

A Kőbánya-Kispest és Gyál vasútállomás között a BKK menetrend szerinti, 54, 55, 89Express, 94Express, 184, 254Express, 266, 284Express és 294Express jelű járatain a vasúti menetjegyeket, bérleteket és utazási igazolványokat elfogadták utazásra, illetve a fel nem használt vasúti menetjegyek visszatéríthetőek.

A katasztrófavédelem szerint a tűzoltók végezték a műszaki mentést, az elsődleges információk szerint a szerencsétlenül járt embert a mentők kórházba szállították.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva