Enyhít ez a honlap a metrófelújítással járó kellemetlenségeken

Szerző • 2017-10-17 • Hírek, Közlekedés Enyhít ez a honlap a metrófelújítással járó kellemetlenségeken bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva414

Novembertől indul a metrófelújítás, a BKK pedig úgy döntött, hogy a bkk.hu-n elindít egy olyan aloldalt, amelyen minden fontosabb információ fent lesz a témával kapcsolatban.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, novembertől kezdődik a 3-as metróvonal teljes felújítása, több lépésben. Az első nagy lépés az északi, Lehel tér – Újpest közötti szakasz lezárása lesz, ez egy évig tart majd. A metró munkanapokon kora reggeltől estig csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik, a Lehel tértől Újpest felé a csúcsidőben 45 másodpercenként indulnak majd a pótlóbuszok, esténként, illetve a hétvégéken pedig a teljes vonalon pótlóbusz jár a metró helyett.

Ez az a helyzet, amihez hozzá kell szoknunk hamarosan, a BKK (Budapesti Közlekedési Központ) pedig http://bkk.hu/m3felujitas/ nevű oldallal próbálja megkönnyíteni mindannyiunk helyzetét. Az oldal segítségével megtervezhetjük, hogy a metrópótlás idején milyen járművel és útvonalon juthatunk el a leggyorsabban a célunkig.

Bármit is választunk, számolnunk kell azzal, hogy a menetidő 10-15 perccel hosszabb lesz – jelezte korábban a BKK egy közleményben.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva