Még kidobott fürdőkádat is összeszedtek az erdőgondnokok a Péterhalmi-erdőből

Szerző • 2021-01-27 • Hírek, Zöld környezet Még kidobott fürdőkádat is összeszedtek az erdőgondnokok a Péterhalmi-erdőből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva108

Szaniterek, fürdőkád, csempék, járólapok, gipszkarton profilok, beton… Mindezt nem egy építkezési boltban, hanem a Péterhalmi-erdőben találták az erdőgondnokaink. Nem győzzük hangsúlyozni: vigyázzunk, óvjuk a természetet, ne a tönkretételén dolgozzunk!

A Városrehabilitáció18 Zrt. keretein belül működő erdőgondnokság munkatársai a szokásos hétfői erdőtakarítós útjuk során a legkülönfélébb szemeteket gyűjtötték össze. Az erdőgondnokaink ürítik az erdei ösvényeinken, sétányainkon elhelyezett kukákat is. A szemetesekből és illegális hulladéklerakásokból mintegy 150 köbméternyi szemetet szednek össze, és szállítanak el munkatársaink a kerületi erdőkből évente –írta a Városgazda18 Facebook-oldalán.

Az elmúlt időszakban a kihelyezett sorompóknak köszönhetően csökkent az illegális hulladéklerakás mértéke a kerületi erdőkben, de ha valahol mégis be tudnak hajtani illetéktelenek az autójukkal, akkor ott előbb-utóbb sajnos felbukkan majd egy szemétkupac.

Pin It

Kapcsolódó

Hozzászólások letiltva